DHLR-kurs Stavanger kommune

 

Påmelding

HLR-KURS: DIN INNSATS KAN REDDE LIV!

Plutselig og uventet hjertestans utenfor sykehus rammer flere tusen mennesker hvert år.  Forskning viser at det som gjøres de første 5 minuttene etter hjertestans redder liv, og din innsats er viktig! Ambulansen kommer som regel for sent hvis ikke noen på stedet har startet hjerte- lungeredning (HLR). Derfor er det viktig å trene på HLR, slik at man føler seg trygg på hva som skal gjøres dersom noen faller om. Sammen redder vi liv!

 

DHLR-kurs

Forkortelsen DHLR står for ”HLR med defibrillering”, dvs. hjerte-lungeredning (HLR) med bruk av hjertestarter. På kurset lærer du hva du skal gjøre som førstemann til en hjertestans, hvordan du bruker en hjertestarter, og du får øve på relevante scenarier i et trygt læringsmiljø.

 

Kurset holdes av SAFER (https://www.safer.net). SAFER er et medisinsk simuleringssenter og har lang erfaring med kurs og kompetanseheving for helsetjenesten. Alle våre instruktører er sertifisert fra Norsk Resuscitasjonsråd (NRR) og har bakgrunn fra legevakt, ambulansetjenesten og Stavanger Universitetssjukehus.

 

Varighet: 4 timer

Sted: SAFER, Seehusensgate 1, 4024 Stavanger

Tidspunkt: Se påmeldingsskjema og velg den datoen som passer for deg

 

Forberedelse

Det kreves ingen formell kompetanse for å delta på kurset – all opplæring blir gitt, men kurset består av en e-læringsdel som må være bestått før du kommer på praktisk kurs. Dette er for at du skal være best mulig forberedt og få enda bedre utbytte av kurset. Informasjon blir sendt ut etter påmelding.

 

 

Velkommen!

 

For spørsmål, kontakt

Liv Norland, liv.norland@safer.net, 99591686

 

Share This