Utstillere

Vi ønsker industrien og interesserte organisasjoner velkommen som utstillere på MedSim Norge 2018. Nettverkskonferansen er et årlig arrangement som nå arrangeres for tredje gang, men konferansen i Stavanger er den første som inviterer utstillere.

MedSim Norge 2018 samler utstillere og simuleringsansvarlige fra hele landet! Nettverkskonferansen er en viktig arena for å komme i kontakt med beslutningstagere, fagansvarlige klinikere og lærere som står for ferdighets- og simuleringsaktiviteter i helseforetak og utdanningsinstitusjoner over hele Norge. Møt brukere og kolleger i et fellesskapet der alle jobber for å forbedre trygghet til de ansatte og sikkerhet til pasientene med kvalitetssikret trening.
Nye krav for leger i spesialisering krever at det brukes mer ferdighets- og simuleringstrening i utdanning, nog utstillernes løsninger er av stor interesse for deltagerne på konferansen. I tillegg er det flere foretak som har sett verdien av å satse på ferdighets- og simuleringsaktivitet som en del av sin strategi for å levere best praksis til pasienter og pårørende.

Utstilling

Konferansested og utstillingsområde: Universitet i Stavanger, Kjell Arholms hus (Last ned kart).
Invitasjon: Last ned utstillerinvitasjon og mer info her
Bestillingsskjema: Last ned bestillingsskjema her. Skjemaet scannes og sendes til mail@kogress.no

Påmelding

Påmelding: En firmarepresentant er inkludert i standleien. Øvrige firmarepresentanter må registrere seg som deltaker. Link vil bli tilsendt
Program legges ut på vår hjemmeside: https://www.safer.net/medsim-program

Kontakt oss

Kongress og Kultur AS imot påmeldinger og kan svare for praktiske opplysninger om utstillingslokalene.
Kontaktperson: Inger Lise Ravnanger mail@kogress.no, +47 55 55 36 55
Andre henvendelser: SAFER (Lena Heimvik og Liv Norland) medsim2018@safer.net, + 47 51 91 10 80

 

Share This